Godmorgon världen!

God morgon söta ni.

Jag vaknade av att det smällde till i brevinkastet och självklart var det tidningen som kom. Så nu ska jag koka en kopp kaffe och läsa tidningen.

Just nu tittar jag på "Nyhetsmorgon" och de pratar om vaccinet som har kommit för svininfluensan.
Jag tycker det är idioti att vaccinera sig, så himla onödigt. Hellre får jag influensa och stärker mitt immunförsvar istället för att proppa kroppen med vaccin.


Jag tror seriöst att det kommer en dag då allt vaccin kommer slå tillbaka mot oss. En dag kommer det komma något riktigt dödligt som kommer vara ännu farligare om du vaccinerat dig mot allt från A-Ö.

Det finns en intressant sida där man faktiskt kan läsa om vad andra tycker och tänker om influensan, och dessutom har de lite olika reportage och influensarapporter.

www.svininfluensan.com


Kommentarer
Postat av: EnviroSheila

Jag håller fullständigt med! Det kan ta mig tusan inte vara nyttigt att proppa kroppen full av mediciner! Och vad fasen är nyttan att vaccinera sig mot just den här sjukan!?! Den är för tusan lindrigare än den vanliga vinterflunsan har jag hört!

2009-10-09 @ 09:32:44
URL: http://envirosheila.blogg.se/
Postat av: Linda

Det finns ju någon sida där de skriver om vaccinationer osv... Visste du att av vaccinet mot fågelinfluensan (tror jag det var) som de ville ge folk, dog ALLA vesslorna de provvaccinerade. Och ändå blev vaccinet godkänt har jag för mig, men influensan slutade ju spridas. Dessutom är svininfluensan lika farlig som vilken annan influensa som helst, vissa människor ÄR känsligare även mot vanliga influensor och det är de som reagerar hårdare nu.

2009-10-09 @ 10:57:52
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: ronja

jag vågar inte ens läsa vad ditt inlägg handlar om när du lägger upp dendär bilden, så jag lät bli :)

2009-10-09 @ 13:30:42
URL: http://ronjalassander.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jag håller med dig. Lite som med vissa mediciner, man måste ta annan medicin för att motverka bieffekterna av den första medicinen och sen får man ta vattendrivande medicin för att.... bla bla. Helt otroligt vissa gånger!

2009-10-09 @ 15:28:55
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: FOTOGRABBEN

Haha. Vars hittade du den bilden? :D

2009-10-09 @ 21:50:35
URL: http://fotograbben.blogg.se/
Postat av: Cristian

Haha, as-läskig bild ju! :)

Jag kommer nog och hälsar på i Luleåååååååouh i vinter! :)

2009-10-10 @ 18:34:05
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Pjater

Hehe det är faktiskt så att det har gjorts många genombrott inom medecin och massa annan forskning så de håller på att göra starkare vaccin och antiotika och andra medeciner, forskare tror att inom en snar framtid (sisådär 10-20 år) Så har vi en sjukdomsfri värld ^^

2009-10-12 @ 15:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0