Twinkle twinkle little star....

How I wonder where you are....?!


Helosan...

Nu ska jag till affären och köpa sån där salva som endast gamlingar med uttorkad hud använder sig utav, och nytattuerade människor såklart - helosan.Har nyss ätit frukost och pratat i telefon och nu dricker jag min kopp med morgonkaffe. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. När jag vaknade och såg stjärnorna på min hand blev jag så lycklig .- stjärnor är en positiv symbol för mig, något personligt som även har en personlig innebörd - så jag är lycklig just nu.

Förutom att jag drömde att jag tappade all hud och dog i tattueringscancer så är allt lugnt.

Jag svimmade! Haha

Jag skojade ju lite innan jag åkte hemifrån om att jag skulle dö o.s.v.... Och faktiskt svimmade jag när första stjärnan var klar, det gjorde så förbannat ont och så blev jag så fruktansvärt nervös.

MEN JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT NÖJD! Och på fredag färglägger jag dom s.k "Bögfärgerna" inuti båda stjärnorna. Grön, Blå, Gul, Röd, Orange och Lila :)


Här ser ni LITE utav resultatet!

Tattuerar mig nu...

När ni läser detta.

Då är jag och tattuerar mig. Jag är nervös. Tror jag kommer få hjärtstillestånd och hamna i koma, eller något i den stilen.
Vi hörs i min börs.

Om jag inte redan är död vid det laget.

Min dator vill typ lägga av..

Försökte blogga tidigare idag men det gick inget bra.. Först stängde min dator av sig själv och sen när jag väl fick igång den var den allmänt strulig. Det bör nämnas att den är nyformaterad så det är inget virus eller dylikt utan den vill nog helt enkelt säga att "Jag börjar bli gammal. Dags att byta ut mig.. " eller något.


Men den dagen jag blir miljonär eller vinner 10.000 på lotto - då byter jag ut dig älskling!

Recept: Nyttiga pannkakor...

Nu tänker ni ungefär såhär. "Pannkakor!? Nyttigt!? Var fan har han läst det någonstans? I kalle Anka!?". Och även om man nu skulle kunna tro det så är det inte riktigt så, utan jag hittade receptet på baksidan av mitt havregrynspaket när jag åt gröt till frukost.


Jag har nyss testat och det var grymt gott! Dessutom blir dom frasiga och det älskar jag. Nu vill ni förstås också prova och undrar hur fan man ska gå till väga, så jag tänkte ge er receptet här.

1 1/2 dl havregryn. (Obs: Fullkorn. Om du nu inte är dödligt allergisk - vill inte döda mina försökskani... Eh, läsare.)
1 dl mjöl
(Vanligt eller grovt, vad du än önskar. Jag körde med vanligt för man kan inte bli FÖR nyttig.)
1 Ägg
1 1/2 tsk Bakpulver
4 dl mjölk

Vispa ner alla ingredienser och låt svälla i tio minuter. Sedan steker du dina pannkakor i smör eller margarin! VOILA - färdigt! Det stod på paketet att det skulle bli 8-10 pannkakor men för mig blev det fem. Jag menar, hur fan ska dom veta hur stor stekpanna man har?

Näbbmusens öde...


Mammas kisse är duktig - hon har fångat näbbmus.

Ludde min lilla ängel!

Har en fluffig hårboll här hemma... Han är så söt så jag måste bara få dela med mig! :) Ludde heter han och JA - han är en Chihuahua, en långhårig sådan.
Han räcker ut tungan till er läsare dessutom...

Detta inlägg tillägnar vi Gun!

Som dom flesta vet är jag beroende av på Egoina's blogg och Egoinas riktiga mamma's blogg och såklart DANIEL's blogg.

Men för att göra en lång historia kort. (Okej, den är inte så lång egentligen men vi kan låtsas.) Inne på Egoinas riktiga mamma's blogg finns det en kvinna som kommenterat flitigt, och hennes namn är inget mindre än Gun. Hon verkar vara en störtskön brud i sina bästa år (får man säga så!?) och NU äntligen har hon skaffat en blogg!

Nu förstår inte ni egentligen vilken procedur detta har varit. Så som många har tjatat på henne, och nu pratar vi inte om en vecka eller några veckor. Nej, nu talar vi om MÅNADER! Och nu har det faktiskt hänt för ett tag sedan!

GUN HAR SKAFFAT BLOGG! Och vet ni? Hennes blogg är lite horni horni!


http://horni.blogg.se


Är hon på riktigt?

Är denna tjej på riktigt eller är hon bara jävligt smart och spelar dum för att få mer uppmärksamhet? Mer uppmärksamhet i bloggvärlden betyder nämligen mer pengar. Bluff eller for real, vet du?

Måste säga innan ni tittar att jag innerligt önskar att detta är något slags skådespeleri, annars tycker jag synd om människan. Borde låsas in på närmsta klinik med tvångströja och silvertejp för munnen, eller något.


Powerwalk&Simning...

Jag vaknade 09.00 imorse men tänkte att jag skulle sova lite till. Jo tjenare! Jag vaknade klockan 13.00 så jag har alltså sovit ungefär 16 timmar, förstår inte hur man har kunnat sova så länge.

Trolltjärn

Nu ska jag bege mig ut på en powerwalk i skogen och sen blir det eventuellt några längder i trolltjärn. (Haha, yeah right!)

Nu är det dags för John Blund...

Det är sömn som gäller för mig nu även om jag hellre hade läst alla 130 olästa blogginlägg via bloglovin' men det får jag göra imorgon. Har just avslutat ett längre samtal med min pappa över telefon och känner hur jag sitter här och gäspar under tiden jag skriver. Bilden nedanför har min pappa fotograferat och där i trakterna är jag bland annat uppväxt. Jag älskar verkligen Norrbotten!


Foto: Pappa (Mats Hagberg - Utsikt över Malariaviken.)

Jag undrar om man faktiskt skulle kunna blogga i sömnen? Skriva ett långt inlägg och inte ha ett endaste minne utav det när man vaknar - undra om det någonsin kommer att hända mig? Jag tvivlar...

Negerbollen....

I mitt område bor det invandrare från alla möjliga håll i världen. De är världens trevligaste och hälsar alltid, men nu är dom inte lika glada när jag hälsar längre. Då kan ni fråga - varför?

För några dagar sedan hade jag bråttom ut så jag öppnade garderoben och tog första bästa t-shirt. Ut genom dörren går jag och som vanligt hälsar jag på alla grannar jag möter i trappen och ute på gården. Det märkliga är att de flesta kollar lite snett på mig men jag bryr mig inte om det, fortsätter till affären och handlar.

När jag sedan kommer hem får jag för mig att tvätta ansiktet så jag går in på toaletten och ser till min förvåning vad det står på min tröja:

"BEVARA NEGERBOLLEN!"


Jag blev en dragqueen.

Jag gick in på Yearbookyourself.com där man kan lägga in sitt ansikte och se hur man hade sett ut under vissa årtal. Och jag valde att få se mig själv i skolfotoformat - passande att jag bland annat blev en dragqueen.


Jag i mitten till höger.


År 1960 - Jag till höger, en galen kemist.

Att resa - min dröm..

Jag har mina drömplatser jag vill åka till. Carmen förfriskade mitt minne när jag läste hennes senaste blogginlägg och blev påmind om hur icke världsvan jag är. En utav anledningarna till att man vill ha ett fast jobb är ju för att kunna spara pengar till att åka jorden runt - förstår ni hur härligt det skulle vara?

Australien är ett utav ställena jag verkligen vill besöka, det ser ut som något taget ur en saga med en lätt touch av paradis.


sydney australien
Sydney


Sydney

Mamma ska gifta sig!

Jag har en s.k bloggsemester medans jag bygger om bloggen, fixar och trixar - med andra ord renoverar. Idag släppte mamma även en atombomb vid matbordet. (Nej, hon fes inte alltså...)

Mamma: Alltså, du?
Jag: Mmmh..?
Mamma: Jo, det är nog en sak jag glömt att berätta...
Jag: Jaså?
Mamma: Ja alltså, vi ska gifta oss den 4:e Oktober....
Jag: VA? Ja, det var  ju på tiden!


(Bild: Naturfoto.se)

Så jag ska alltså till världens vackraste plats och se min mamma gifta sig, i Storforsen!

Nystart och förändring.

En nystart och en förändring av bloggen kommer att ske.

Återkommer med mer info inom kort.

RSS 2.0