Dagens ord - Snigel

Förklaring: Ta tag runt din pung och för dina testiklar upp över penis så att det bildas ett "hus". Rätta sedan till penis så att den blir lång, syns bra och inte "gömmer sig i skalet". Du har då bildat en snigel av dina genetalier.

Exempel: På förfesten ville kvällens storkryddare Snuggles spexa till det lite och plötsligt dyker en stilren snigel upp bakom väggen! (Fittkramp)

Kommentarer
Postat av: Oskar Wernersson

Låter som att du var en av de som hade turen att inte bli speciellt smittad. Jag har en helt annan syn än dig då jag också själv har haft svininfluensan.

Även om man själv klarar sig lindrigt undan så finns det inget som säger att ens föräldrar, syskon eller vänner klarar sig lika lindrigt som en själv och därför är det riktigt oansvarigt att utsätta dem för risken.Fast det är väl bara min ytterst objektiva åsikt :)

2009-11-03 @ 12:22:38
URL: http://osskie.blogg.se/
Postat av: Linda

Hahaha :)

2009-11-03 @ 12:40:52
URL: http://bebbiii.blogg.se/
Postat av: Oskar Wernersson

Har man haft svininfluensan behöver man inte heller vaccinera sig då man automatiskt blir immun. Och ja, det är mycket möjligt att det kommer en andra våg men det kan lika gärna vara så att den inte kommer också :)Jag tycker hursomhelst att hur man än vrider och vänder på det så är det rätt oansvarigt att inte vaccinera sig då risken är överhängande för att smitta andra. Och oavsett om det är vanliga influensasymptom eller inte så kostar det samhället pengar.

2009-11-03 @ 12:48:46
URL: http://osskie.blogg.se/
Postat av: Tobias

Thanks ;)

2009-11-03 @ 16:07:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Hahaha, gud vad roligt! Jag gick in på den hemsidan och jag är inte den som brukar vilja ta efter andra bloggar med vad de skriver, men detta var hysteriskt roligt så jag kanske måste göra det senare. "snuskblogg" som man är kallad... Haha.

2009-11-05 @ 13:01:19
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0