Dåligt väder....

Konstiga ljud bestående av regn som bokstavligen exploderar i fönsterrutan har väckt mig idag. Det är riktigt ruggigt ute, när jag gick ut med hundarna så höll Agnes på att blåsa bort. (Hon blåste nästan omkull på riktigt, nackdelen med en Chihuahua.)

Pyret (som ironiskt nog är den stora vovven) avskyr regn över allt annat och jag fick tjata på henne när vi skulle gå på morgonpromenaden, hon ville bara vända om hela tiden när det öste ner.

Jag kan lova er att dom var snabba på att göra sina behov idag.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fan va grymt! Vad kostar ett sådant minne? Skulle sannerligen behöva göra nåt för å få det här skräpet att gå fortare. Men jobbar datorn på det gamla ram-minnet också samtidigt då eller?

2009-10-07 @ 12:11:45
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: gaystyle

Haha, var ute i natt med mina hundar, och det blåste som tusan, så Leo (min chihuahau) höll också på att blåsa omkull. Haha!

2009-10-07 @ 17:33:14
URL: http://gaystyle.se
Postat av: Judith

Hihi, det där minns jag från när jag hade hund också....fast i bland tyckte dom det var så ruggigt ute så då tog det extra lång tid bara för att dom inte kunde bestämma sig eller hitta den torraste platsen att utföra behovet på!!! Men dahhhh.....och blötare och kallare blev vi ju!

2009-10-08 @ 17:13:31
URL: http://judith45.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0