Homosexuell vigsel och en "zap" av gud.

Kyrkan säger nu ja till homosexuella vigslar, det beslutades i kyrkomötet idag.

Men jag skulle nog ändå inte vilja gifta mig i kyrkan. För det första är jag inte speciellt kristen och för det andra, vem vill riskera att bli "zappad" av gud liksom?
Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag tycker det är bra att homosexuella får gifta sig, men frågan är hur kristet det är? (Jag tror inte på Gud). Känns lite kluvet att två av samma kön gifter sig i Guds hus när Gud själv inte tycker om det.. Sen förstår jag inte riktigt hur man kan tro på Bibeln om man är bög. Förstå mig rätt, du vet att jag inte alls är fientlig mot bögar, flator etc. Men jag själv ville aldrig behålla en tro som inte stämmer överens med mitt inre. Skriva om Bibeln är ju lite fel..Kanske du kan skriva en helt ny bok? En ny religion? Det hade varit bra! Jag vill gärna ha något att tro på! Lovar länka om jag gillar boken! :D

2009-10-22 @ 17:22:35
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: tobys.se

Men gud! En bok? Hur smart tror du jag är egentligen? Hahah ;)Jag håller med dig fullständigt EM. Det är faktiskt lite knasigt att vissa homosexuella faktiskt vill gifta sig i guds hus! :P

2009-10-22 @ 17:24:44
URL: http://tobys.se
Postat av: Sandra

Haha ja men då fattar jag :p

2009-10-22 @ 17:40:18
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Egoinas mamma

Pst! Du är på startsidan till Bloggportalen just nu.. Om du inte hinner se så tog jag en printscreen.. :D

2009-10-22 @ 17:54:54
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: e l i n s

jag tycker endå det är fel att de dröjt så länge med det. jag menar, det är ju typ diskriminering att inte låta alla gifta sig i en kyrka?

2009-10-22 @ 19:07:21
URL: http://estr.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jag har mailat till dig. :D

2009-10-22 @ 19:37:38
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Mats Hagberg

Det är nog mer alla olika tolkningar av bibeln som har blivit fel på vägen. Människan har en tendens att tolka saker och ting så att det stämmer med den egna övertygelsen. Egoismen och trångsyntheten ligger djupt rotad i vårt samhälle.Grattis till alla er som numera har ett fritt val.

2009-10-23 @ 10:51:34
URL: http://klarte.blogspot.com
Postat av: Johannah

Jag vet inte riktigt vad jag tror på, jag kan inte säga att jag är religiös, men jag tror att det finns något mer än det vi ser.

Det jag dock inte tror, det är att Gud om "han" nu existerar, skulle dömma ut människor på grund av deras sexuella läggning.

En sådan Gud vill i alla fall inte jag tro på.

Jag tror att Gud om "han" existerar älskar alla, oavsett vilket kön de attraheras av!Och jag är glad att homosexuella äntligen har samma val som oss heterosexuella!2009-10-24 @ 12:32:19
URL: http://www.glife.se/J_S

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0