Hur fan kör kvinnor?

När jag var på väg till jobbet idag på motorvägen, tittade jag åt sidan och där kom en kvinna i en ny BMW.Hon körde i 160 km/h  med fejset framför spegeln, samtidigt som hon sminkade sig.

Jag vände bort blicken i ett ögonblick och när jag kollar mot henne uptäcker jag att hon är halvvägs in i min fil, fortfarande med ansiktet å kajalpennan framför spegeln! Jag blev så rädd att jag tappade rakapparaten som slog min skinksmörgås ur andra handen. I desperation att försöka få koll på allt igen styrandes med knäna, tappade jag mobilen från örat, som landade i kaffet jag hade mellan benen, vilket gorde att jag brände STORA LUKAS och de runda tvillingarna.

Jag skrek av smärta och tappade ciggen som brände hål i skjortan. Hur FAN kör kvinnor?

Ja alltså, mamma skickade detta i ett SMS imorse.


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Hahaha! Men jag läste någonstans att de flesta bilolyckor där kvinnor är involverade sker medan de ser sig i spegeln!!! :D

2009-10-15 @ 12:45:22
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

HAHAHAHA!! Det var riktigt roligt! Store Lukas och tvillingarna gillar jag speciellt:DSv: Självklart får du ta upp det! Det är bara bra om du gör det:)

2009-10-15 @ 12:46:51
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har en förmåga att hålla i rätt många grejer när jag ska köra bil... men innan jag rullar iväg brukar jag försöka lägga ifrån mig allt och helt ha headset ikopplat om jag ska åka långt. Så man kan svara smidigt om nån ringer. Och måste jag börja pilla på smink och skit så gör jag det helst när bilen står still. För det är omöjligt att köra, se framåt och titta i backspeglarna och samtidigt kleta läppglans. Om man inte har typ 6 ögon och 6 armar vill säga.

2009-10-15 @ 12:49:18
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Daniel

Här i suomi kör alla kvinnor 20 under...

som idag.. brottom till jobb.. körde 100 på 80 som vanligt... men så kommer en massa tanter som kör 60 på 80... faaasen!!!

2009-10-15 @ 13:05:02
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Joanna

HAHAHA den var bra!!!:P

2009-10-15 @ 19:52:31
URL: http://joannna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0