Brokeback Mountain

Jag och Nathalie har just sett färdigt Brokeback Mountain - jag är bara sådär tre år sen med att se den. Filmen berörde verkligen men jag blev så sur där i slutet, den slutade helt galet.

Jag förstår ingenting!? Det var inte rimligt, inte vettigt - men behöver ett slut alltid ha ett slut? Eller vara vettigt? Jag vet inte riktigt men jag vill gärna ha ett rejält slut istället för att fantisera om vad som händer sen.


Nej, nu ska jag bege mig till kistan (sängen) och sova. Har äntligen börjat få en helt perfekt dygnsrytm, de två senaste veckorna har jag typ somnat innan tolv och oftast innan elva - med två undantag förstås, men det känns skönt. Sen har jag oftast vaknat varje dag mellan 07.00-08.00 så min kropp mår bättre dessutom.

På tisdag ska jag till läkaren och se om jag ska byta min "Concerta" till "Ritalin" istället, har ju slutat med "Concertan" för några veckor sedan eftersom den gjorde min ångest och oro värre. :s

God natt på er!

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag har inte sett den än tyvärr. Hoppas det går bra med medicinen.

2009-09-05 @ 12:04:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Ojdå.. Inte bra det där med att du fick mera ångest och oro av medicinen.. Hum.. kan ju förklara ett och annat.. Samt ja men den filmen är la bra tycker jag.. minns inte hela i detalj men i alla fall i stora dra..hur är det annars med dej??Mvh Rasmus

2009-09-05 @ 13:39:12
URL: http://sheargenius.blogg.se/
Postat av: Ville Niskanen

Jag såg den på bio första gången och jag har nog aldrig gråtit till en film så mycket. Den var så vacker. Helt fantastisk. Har sett den hemma efter det säkert 5-6 ggr. Underbar!

2009-09-05 @ 13:46:53
URL: http://gaydar.blogg.se/
Postat av: Rebecca Utan Räkor

Såg den också. För andra gången. Fin film.

2009-09-05 @ 13:47:00
URL: http://alltutom.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Åhh jag har inte sett den filmen...=O Yes I know, de är dåligt! Men de måste hända nu snart...=)

2009-09-06 @ 11:51:20
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0