Riverside - Ett svenskt fiasko

Jag är en riktig nörd när det kommer till serien "Andra Avenyn" och såg fram emot deras nya serie "Riverside" som endast sänds online på "SVT Play" - men det var en rejäl besvikelse.

riverside - andra avenyn


Till att börja med är de nya skådespelarna grymt dåliga men framförallt "Patrik" som spelas av en kille vid namn Anton. Har ni någonsin varit inne på bloggen "DennisM.se" så känner ni säkert igen Anton eftersom att de umgås privat.

Helt ärligt så skämdes jag när jag tittade på serien, det kändes ungefär som när någon går in på en audition inför "Idol" och pratar om hur bra dom är för att sedan öppna munnen och skämma ut sig inför hela Sveriges befolkning, den pinsamma känslan strömmade genom hela min kropp ända ut i fingerspetsarna.

Mitt betyg på denna serie kan lätt beskrivas med en mening - "Ett svenskt fiasko."

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Jaha. Har han också ätstörningar?sv: Men skojar du med mig?! JAg sprutlackerade hela toajäveln! Kom och slicka rent baby!

2009-09-18 @ 15:54:16
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Elin

Riverside är SÄMST! Suger fet.... Hästballe. Mogen jag är.Dock är Jonas Bane bra annars, men alltså, han blir sämre i den serien än i Andra Avenyn. De andra skådespelarna gör honom sämre, typ.

2009-09-18 @ 18:53:21
URL: http://elinmauno.blogg.se/
Postat av: adam lagerström

inte min favorit serie..http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-09-18 @ 18:56:52
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Luffi

Hey Toby, var ett bra tag sen man hörde av dig. När jag bytade data så tappade jag alla mina sparade adresser. sen hittade jag inte dig igen:(och ja jag antar att du kollat en del avsnitt av det och gjort din bedömmning, kan ju vara att det är så korta avsnitt. eller också att serien inte riktigt har kommit igår. Det känns som att antinge så floppar man hela riverside eller så hyllar man det... det är nog en sån serie..Men hur som hoppas allt är bra med dig! Kramar!!!

2009-09-18 @ 19:38:28
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Amanda

Håller med ! Hade sett fram emot att se den, men nej. Man skäms..

2009-09-22 @ 11:42:56
URL: http://storstadstjejen.devote.se
Postat av: Johannah

Jag är fullkomligt beroende av "Andra "Avenyn"!

Jag har sett ett avsnitt av "Riverside" och det går verkligen inte att jämföra med "Andra Avenyn".2009-09-23 @ 14:16:26
URL: http://www.glife.se/j_s
Postat av: ghd hair straighteners

Typically, regardless of which hair salon you go to, the curling metal could quite possibly be the locks styling device of choice. I select the circular clean all-around a curling iron, employing several dimensions of circular brushes in inclusion to a wonderful hand used locks dryer. i'll permit you understand why in the minute.

2011-03-22 @ 10:03:58
URL: http://www.shopghds.com/ghd.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0