Stressad till döds?

Undra om man kan stressa sig till döds? Jag hällde i mig mitt kaffe, sprang till toaletten för att borsta tänderna, tog fram tandtråden började rengöra mellan tänderna, känner stressen i magen och sen PANG!:

Jag spyr i handfatet. Borstar om tänderna på nytt igen, åter igen tandtråd, sen på med kläder och ut genom dörren. In till stan för att leta kläder och jag hittade i alla fall byxor, och mamma betalade dom faktiskt - jävligt snällt med tanke på att min ekonomi är typ lika med noll.


BUY> A job please!

Fick ett tips om ett arbete igår av en vän som känner någon.
Så jag har pratat med denna "någon", skickat ett mail med mitt personliga brev och håller tummarna! Det verkar skitroligt, återkommer mer om det när jag vet mer. Är själv jättenervös!

Åh det är så mycket jag måste göra! Bli mer hälsosam - börja simma, gå på gym, promenera varje dag OCH hitta ett jobb och dessutom försöka skaffa mig ett liv som jag är nöjd med. Men jag vet inte ens vad jag vill göra, vad jag vill bli och hur jag ska gå till väga!?

Hur blir man någon egentligen? Ibland känns det som att man är ett skal som är helt tomt inuti, som att man försöker forma något innanför skalet men man vet inte hur man ska gå till väga.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe;)

2009-09-26 @ 13:12:14
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Gun

Ja man kan stressa sig till döds. Jag har en väninna som fick stroke i somras trots inga som hest fel på några prover. Det enda de kunde se var att hon stressade för mycket. Nu gick det bra för henne, men det hade kunnat gå åt pipan, så ta hand om dig själv.

2009-09-26 @ 13:24:51
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Fy fan för att syp så där.. så hemst (har gjort det själv ett ex antal gånger.. men inte av panik).. Visst är det mycket att göra, och synd att du är pank.. Hur är det med dej annars??.. Samt vad har du för dej närmsta tidne?? förutom att leta jobb det vill säga??.Mvh Rasmus

2009-09-26 @ 13:40:46
URL: http://sheargenius.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Drack du aldrig upp kaffet? ;)

Du pratar om tomhet och skal, jag tror att om man gör saker och lever på ett sätt som gör att man blir stolt över sig själv så hittar man sig själv efter hand också. Känns lite uttjatat, men när jag tränade i ett helt år för Marathon och sen fullförde var det något som "lyfte" mig. Jag var stolt över mig själv, tackade nej till många fester etc för att kunna träna lördag morgon och mycket annat, leta info etc.Va aktik, gör saker som du tycker är bra för dig, kanske det även kan vara att du INTE skall göra saker? I och med att du känner dig stressad, menar jag. :)

2009-09-26 @ 14:12:42
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

yeah, visst är dom grymma ;D

2009-09-26 @ 19:28:29
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: L I I I N D A

HHAHAA, gud vad jag känner igen mig!

2009-09-26 @ 21:05:45
URL: http://lienda.blogg.se/
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Ah det är samma för mig - jag vet inte riktigt vad jag vill göra...men söka jobb maste jag. Lycka till med jobbsökandet =)

2009-09-28 @ 21:55:16
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0