Att stanna inne är för veklingar.

Det ska tydligen snöa ännu mer i södra sverige, och det rör sig om ungefär en halvmeter snö.

SMHI uppmanar folk att stanna hemma om dom kan. Veklingar säger jag.

Varför i hela friden skaffar inte södra sverige resurser för att ploga vägarna? Jag menar, det är samma visa VARJE år, tror dom att södra sverige motsvarar tropiska havsöar med magdansöser som dansar hula-hula i Februari eller är dom bara allmänt dumma?

Själv blev man tvungen att sticka till skolan när det var -40C för ex antal år sedan, och tre meter snö.


VEKLINGAR!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Jag håller med dig! Jag bor så långt ner i skåne man kan komma, folk tror att vi har det varmt och ingen snö här. Jag har en tjejkompis som kommer från Norrland, som bor här nere nu och hon säger att vi skåningar är helt dumma i huvet så fort det kommer en snöflinga :P

2010-02-19 @ 00:45:49
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Minnena vi söp bort

Men skåne är ju sveriges afrika! här ska de inte snöa hallå! nä skämt o sido, snö suger i vilket fall som helst.

2010-02-19 @ 00:49:27
URL: http://minnenavisopbort.blogg.se/
Postat av: kebecka

Jag tror på de sista alternativet.. allmänt dumma ;D

2010-02-19 @ 00:56:23
URL: http://kebecka.blogspot.com
Postat av: Sandra

Ha! Håller med. Veklingar. Jag och mina fyllon till kamrater har ramlat runt i minst 3-4 snödrivor på väg hem från krogen igårkväll/inatt. Alla såg ut som snögubbar när vi störde vår käre gamle nattjobbare på Statoil som ligger vid campus. Han asgarvade när han såg att vi knappt kunde stå upp och hade snö långt innanför kläderna. Det är grejer det!

2010-02-19 @ 02:20:41
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Daniel

Kan vi inte va inne å mysa istället!?

2010-02-19 @ 08:36:09
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Felicia

HAHAHHAHHA oojoj man blev nästan rädd för din lila text ovan inlägget xD HAHHAHHAHHA....Sååå jävla jobbigt med alla snö,.. pendel, tunnelbana och bussar här uppe si stockholm är ju fail helaaa tiden??Föresten hur har din dag varit?? xD ^^^HAHA ;)

PUSS

2010-02-19 @ 09:54:59
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Kattis

Första snön är ju alltid jobbig för nej, vi är inte beredda! Vi tror aldrig att det ska hända.Och nu? Nu tror jag att resurserna börjar ta slut här nere i söder, eller tålamodet kanske? Fy fan såhär mycket snö har vi inte haft här så länge jag levat, det har ju fan legat snö konstant sen innan jul?!

2010-02-19 @ 10:15:33
URL: http://paksukainen.blogg.se/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Hahah, så galet mycket snö i Sverige nu! :P

2010-02-19 @ 11:30:24
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Bögen från Dalarna

Vi skulle ut och köra när det var som värst. Adam drog sig så klart tillbaka och ville inte. Jag sade "Men det är bara lite dåligt väder... Vad kan hända?" Kan lova att det inte var en trevlig biltur, men vi överlevde ända till Skövde. Haha.

2010-02-19 @ 11:44:31
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Lina -Zooda-

Hahaha, jag håller med! Jag bor dock i småland och inte i norrland, men här är det bara att bita ihop ifall det kommer en massa snö (när det nu gör det). Som i år, hur mycket snö har det inte kommit? En jäkla massa, har vi klagat? Lite inombords kanske, men inte suttit och gråtit ut i pressen. De som gnäller är skåningarna och stockholmarna faktiskt. Vet inte ifall du är en stockholmare, men i alla fall. Råkar det komma 1 dm så blir det ju totalt panik! x)

2010-02-19 @ 11:53:45
URL: http://zooda.blogg.se/
Postat av: Susanna

Haha får hålla med dig där, dock är det ett helvete här nere i söder när det snöar med kollektivtrafiken, antagligen kommer inte bussarna eller så är de fullsatta och försenade, nej där har nog Gällivare det bättre (född där :3 ), skrev en krönika om det till min skoltidning. Och ja jag var tvungen skriva en lång kommentar på ett av dina gamla inlägg, tycker din blogg är grymt underhållande, tack för mig!

2010-03-24 @ 18:31:01
URL: http://ryoustyle.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha. jag bor i skåne och blev själv väldigt fundersam när det stod i tidningen i vintras om att man skulle ta det försiktigt för det snöa. Amen hallå precis som om vi aldrig har snö liksom bara för vi bor i skåne. Jag håller helt med dig. Det är samma visa vart år så fort den kommer några enstaka snöflingor så blir det panik.Har läst din blogg, hitta den genom Egoinas mamma. Måste säga väldigt roligt att läsa hehe. är helt fast =)

2010-05-22 @ 22:33:25
Postat av: Jessica

haha. jag bor i skåne och blev själv väldigt fundersam när det stod i tidningen i vintras om att man skulle ta det försiktigt för det snöa. Amen hallå precis som om vi aldrig har snö liksom bara för vi bor i skåne. Jag håller helt med dig. Det är samma visa vart år så fort den kommer några enstaka snöflingor så blir det panik.Har läst din blogg, hitta den genom Egoinas mamma. Måste säga väldigt roligt att läsa hehe. är helt fast =)

2010-05-22 @ 22:34:36
URL: http://alva.doggyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0