This comment made my day liksom.

Anonym: Roligt att kunna underhålla dig, men tyvärr måste jag spräcka bubblan genom att förklara att vi faktiskt bor i Luleå. Jag vet, det är pinsamt att erkänna - man borde egentligen vara ett proffs när man bor norrut, ungefär lika bra som "Stålmannen" är på att flyga. Men nu kan jag inte det så vi satsar på cykel ett tag framöver och gångpinnar i form av ben, eller vad tror du?

 

This comment made my day liksom. Hehe


Kommentarer
Postat av: pelle

Jaha. Jag som trodde att ni norrisar körde lika bra som ni talade och att Stockholmsfjollor körde bra? Tji fick jag!Folk säger att man är fördomsfull - inte konstigt det.Och du, promenad är nyttigt val av dig. Vi har inte glömt det här inlägget heller -> http://tobys.se/2009/november/ett-konstaterande.html(funkar inte länken så beror det på att jag fick skriva in den för hand. damn you och ditt "klistra in"-skydd!)

2010-01-13 @ 11:39:37
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Gun

Hahahaha! Hoppas den anonyme ser ditt inlägg och kanske tänker om en aning! :D

2010-01-13 @ 11:43:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Carita

Heja Toby ;) hoppas puckot läser ditt inlägg för idag hahahha hur fan fick han/hon till att du är från 08 ??Ha d bäst!

2010-01-13 @ 12:38:10
Postat av: Pirat Nathalie

Jag tror snarare att anledningen till att man märker att söderlänningar fick körkortet i cornflakes paketet är för att dem som är helt värdelösa kör bil ändå. Till skillnad från mig och toby som gömmer oss innan vi kör bil. Men det är ju endast för att vi i norrland vet att man borde inte köra sådär.

2010-01-16 @ 14:27:32
URL: http://www.facebook.com/LoveMee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0