Toby hissar och dissar.

Kaksmet

Nygräddad sockerkaka i all ära. Men det finns nog ingenting som slår själva smeten, den kan man liksom skeda i sig tills magsäcken sakta men säkert expanderar (exploderar) av allt bakpulver.

 

Dörrar

Som mina trogna läsare vet har jag en katt som har mer ADHD än vad jag någonsin kommer att få. Så jag har nu hängt tillbaka min dörr i vardagsrummet så att jag får sova ifred. Därför hissar jag dörrar.

 

Pantflaskor

Förutom att pantflaskor kan rädda livet på dig i slutet av månaden när kylskåpet ekar och skafferiet hånskrattar dig rakt upp i ansiktet, så kan man använda dom till allt möjligt. T.ex fylla dom med vatten och vattna blommorna med. Eller varför inte fylla dom med vatten och lägga i frysen så har du iskallt vatten med dig på stranden? Okej, det var två saker - men det finns säkert mer man kan göra. (Inga snuskiga fantasier nu.)

Sömnlöshet

Man lägger sig i sängen för att sova, men det går inte. Man försöker räkna får, renar, björnar, fåglar, fiskar, antalet ekonomiska kriser i världen, men ändå somnar man inte. Och det är ingen idé att ligga kvar, för man blir bara stressad. "Åhhh, om sex timmar ska jag gå upp" - "Åhh shit, nu är det bara fyra timmar kvar!".

 

Foppatofflor

Nej, nu ska jag inte dissa dom p.g.a den fula designen, jag har nämligen själv ett par. Skitbra att använda när man t.ex storstädar (vilket händer ungefär en halv gång per år) eller har bråttom någonstans och inte orkar knyta skorna. Men använd dom för fan inte på stranden! Sanden rinner rakt igenom hålen snabbare än snabbast, så snabbt att inte ens ögat hinner med.

 


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Pantflaskor är även jätte bra om man någon gång får tummen ur röven och gör egen saft, har man ingen värme/vetekudde är det perfekt att koka upp vatten hälla i flaskan sen linda in den i en handduk och lägga vart du har ont (funkar skit bra när man får ont i magen).

Dörrar är inte bara bra när man har katt med adhd utan även när man har en svärmor som inte kan låta bli att lägga sig i och rota runt, mina besvär med svärmor löses snabbt genom att stänga/låsa dörrar och ibland gå och lägga mig och stänga dörren. Sen är det ypperligt bra att kunna stänga dörrar när man har barn som plockar med allt dom inte får men som itne når upp till dörrhantaget. Gu vilken bra hiss lista du har, över till diss listan foppatofflor är LIVSFARLIGA att ha på jobbet när man precis har skurat höll på att slå ihjäl mig på jobbet häromnatten.Ursäkta allt mitt svammel mitt i natten men jag sitter på jobbet och är tröttare än tröttast, har en tendens att slänga ur mig det ena oförståliga efter det andra då ;)

2010-07-22 @ 04:03:43
URL: http://mammasara.se
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Sv: Javisst är hon :)

Sedär jag nått vettigt fick jag fram iaf ;)

2010-07-22 @ 08:05:02
URL: http://mammasara.se
Postat av: Heffler

Man kan även ha de större pantflaskorna som träningsredskap. Fyll dem med vatten och lek att de är hantlar. :)

2010-07-22 @ 08:15:21
URL: http://www.heffler.blogspot.com
Postat av: Em

Fyll tomflaskor med sand och använd de som hantlar. Det med dörrar håller jag med om, jag gillar att ha dörr till köket också. Även om man har en bra köksfläkt tar det inte all matos. Bra att kunna stänga dörren då.

Sv: Kaffe hjälper inte i dag. :D

2010-07-22 @ 08:16:15
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tycker färdig sockerkaka är för jävla tråkigt och äckligt..men ja smeten..mmm smeten..

2010-07-22 @ 11:10:33
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Mmm, kaksmet! Mums.Och foppatofflor... Yuck. Haha. Har dock ett par på jobbet, väldigt charmiga och blåa är de dessutom. Grr! ^^Och tack Toby för ett gott skratt om din låtsasmamma. Jag är alltså inte ensam, även om vi gjorde liiite olika. ^^

2010-07-22 @ 13:56:24
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Nabil

Vad hände med att hissa min blogg? :o

2010-07-22 @ 15:07:07
URL: http://www.farbrornabil.se
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

ÅÅÅH! KAKASMET! Mmmm

2010-07-22 @ 15:15:59
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Elin

Kul blogg!Hiss för kaksmet! :)

2010-07-22 @ 15:31:48
URL: http://elinnystrom.blogg.se/
Postat av: Miccy

Du ska käka kaksmeten innan du har hällt i mjölet med bakpulvret alltså vispat ägg och socker då får man inte ont i magen.

2010-07-22 @ 17:02:22
URL: http://miccy.blogg.se/
Postat av: LIN

jag brukar panta flaskorna och köpa typ nudlar. Det är räddaren i nöden i slutet på månaden ja.

2010-08-07 @ 18:03:49
URL: http://shutuplisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0