Låt henne vara för fan.

Det är så roligt att läsa igenom alla kommentarer på Katrin Zytomierskas blogg efter att hon lagt upp den här bilden.

Alla s.k "perfekta" rosa hubba-bubba mammor blir ursinniga och börjar gapa om hur oansvarigt det är i och med att hon ammar och så vidare. Jag kan riktigt se hur dom sitter där med sina rosa små laptops och tuggar..

 

Typ varenda kotte jag är kompis med har morsor som rökte under graviditeten, och jag tror till och med min mamma gjorde det.

 

Jag menar, titta på mig. Det är inte så farligt, det enda som hände var att jag blev sjuk i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Känner också en massa mammor som rökte medan barnet låg i magen och lika väl efter att barnet var fött och de ammade. Jag fattar inte grejen. Katrin är vuxen och gör sina egna val, precis som vem som helst :S Tycker folk kan titta på sina egna brister istället, och försöka fixa dem. Sluta hacka på andra säger jag bara. Människor... (fnyser)S

2010-06-21 @ 21:02:41
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Haha du är så himla charmig toby ^^ "titta på mig, det är inte så farligt"Nä ärligt talat man får väll göra vad man vill, de enda jag kan känna är mindre bra vare sig de är i närheten av barn eller vuxna är passiv rökning. Men vill hon röka annars så absolut - hon är en vuxen kvinna medveten om riskerna. Moraltanter... suck

2010-06-21 @ 21:05:50
URL: http://vi2blir3.se
Postat av: sofia n

Håller delvis med. En cigg efter en lång graviditet gör väl ingenting men jag tycker inte man behöver röka hela tiden när man ammar. Jag har börjat om att röka nu efter graviditeten(dumt nog hehe,men jag SKA sluta efter sommaren!) men jag ammar inte men man får ju endå lite dåligt samvete att Vilja ska utsättas för passiv rökning.Men sen spelar det ju ingen roll vad DOM tycker,det kommer ju inte att göra att hon ändrar sig..

Jag föddes med astma för att mamma rökte när hon väntade mig.

2010-06-21 @ 21:16:47
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Jag har rökt under båda mina graviditeter, kunde inte amma mina barn men pumpade ut någon vecka och rökte då med. Väntar man bara 30 innan man ammar så är det ingen big deal. Båda mina barn mår prima fast jag är en sån däringa kass mamma som röker :S Håller med hon är vuxen och bestämmer själv. Fan när jag föddes var det aldrig någon som klagade på min mamma för hon rökte...

2010-06-21 @ 22:28:06
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Lina -Zooda-

Det roliga är ju också att de inte fattar att hon provocerar en del också.Men sen har jag känt de som är mammor och har rökt både under graviditeten och efter, ungarna är det inget fel på ;) (Dock tycker jag väl inte det är något man borde, det finns ju faktiskt risker trots allt)

2010-06-21 @ 23:18:18
URL: http://zooda.blogg.se/
Postat av: Daniel

åååh kan tänka mej den fööörsta ciggen... blosssen efter en lång pausDet var hon värd

2010-06-22 @ 08:22:43
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: cecilia

ja alltså att röka är ju hyfsat korkat, men att hålla på och psyka ur på en främmande kvinna för att hon gör det är ju ännu mer korkat. lägg energin på att maximera era egna liv säger jag!

2010-06-22 @ 11:54:39
URL: http://ceciliatipsar.blogg.se/
Postat av: Jompen

och hade du inte varit sjuk i huvudet så hade du inte varit DU och då hade jag kanske inte tyckt om dig!

2010-06-22 @ 20:11:13
URL: http://johannamoxell.blogg.se/
Postat av: Nina

Möjligtvis att jag är en av moraltanterna. Gahh!

Men är själv född alldeles för tidigt pga av min mammas rökande och jag höll på att stryka med...

Men sen fattar jag med att hon vill jävlas lite med oss läsare...såklart.

2010-06-22 @ 21:38:35
URL: http://www.nina247.com
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Klart hon provocerar. Och det funkar så störande bra på mig så jag kan inte läsa hennes blogg, än mindre titta på bilden när hon röker. JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!Å JA jag har en rosa sator också. Hur fan visste du det !?!;-)

2010-06-23 @ 22:29:18
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: Gaymasen

Haha ja, hennes kommentarer <3. Älskar Katrin, hon skiter i allt och alla och vågar vara den hon är.Dock är jag emot de som röker under graviditeten, men det är deras problem. Dock när det är någon i min närhet som gör det så får de en utskällning. Man kan göra ett uppehåll UNDER graviditeten, det är inte för mycket begärt. :)

2010-06-24 @ 11:24:02
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Martina

Håller helt med ! Min bästa polare rökade (smygrökade) under hela sin graviditet & hon fick en kanonsöt dotter. Har än inte märkt några bokstavskombinationer & dyligt men vad fan gör det. Ett roligt personlighetsdrag bara haha :D

2010-06-25 @ 14:08:39
URL: http://fiktiiiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0