Skål!

Nu gör vi Piteå.

Klockan är 16.42 - Elina är redan redlös. Skål!

Okej, jag ljög - men sen blir vi.

Schål!

Schål som Egoinas mamma sa, nu ska jag Moa och Rasmus ut på krogen.

Vi hörs imorgon när jag är redo för morgondagens party i Piteå hos Elina och Lars - Rasmus hälsar.

Har du sett tomten?

Rasmus klippte Moa's löshår och det blev skitbra. När vi gick till badrummet för att kolla i spegeln kollar Moa in Rasmus legitimation...

Moa: Men är du född i Rovaniemi?
Rasmus: Ja.
Moa: Men gud, har du sett tomten?
Jag: Hahahahaha.... Blogginlägg.

Middag.

Middag.


Diskhandsken.

Nu har jag nyss diskat med mina gula dishandskar och jag kom fram till en sak. Det är nämligen så att jag kände mig mer proffesionell när jag stod där och diskade i mina handskar.

Helt plötsligt sa det klick! Det är ju klart, diskhandsken är motsvarigheten till den manliga arbetshandsken.

Dagens melodi.

Dondria, även kallad Phatfffat - Ave Maria (Beyoncé cover).


Rise and shine.

När min mamma gifte sig för några veckor sedan så såg jag ut såhär då....


Svenska Hollywoodfruar. (Parodi Del1&2)

 


Ett tips om du är förkyld.

Helt seriöst nu. (Lyssna noga för det är fan inte ofta jag är seriös.)

Drick inte oboy om du är förkyld och lite risig i halsen. Halsen känns ju igenpluggad av slem.

Jag har fått blommor.

När jag kom hem från att ha handlat mat med mamma så bar jag upp matkasse efter matkasse i trappen, jag höll på att dö med tanke på att jag inte är helt frisk ännu.

Allt är så tungt och ansträngande, och så ser jag världens största bukett utanför min dörr. Jag hade mina aningar när jag såg den, så jag tog med den in och öppnade den - den var från Rasmus som läser min blogg. Tack så mycket (igen!). <3

Så jag tänkte, imorgon bjuder jag honom på middag hemma hos mig. Jag har trots allt fått tre buketter den senaste tiden från honom, och han är ju i Luleå och hälsar på sin kompis så varför inte liksom?

Glamourösa hubba-bubba böcker.

Det var enkelt att konstatera, typ.


Jag fick en skruvad kommentar.

När jag loggade in hade jag fått en rätt så skruvad kommentar. Även om den nu är oseriös och ska läsas med en nypa salt, så kan jag inte sluta skratta.


Kelly Clarkson tar en shot.

Om man blir bjuden på en gigantisk shot av ett fan när man uppträder.. Varför ska man då tacka nej? Kolla bara på Kelly Clarkson som sveper den som om hon vore en äkta norrlänning.


Skriver man ner eller upp?

Jag kom nyss på mig själv när jag lämnade en kommentar hos Sandra. Hon hade nämligen lagt ut ett recept på en tonfiskröra som såg förbannat gott ut, så jag tänkte att "det ska jag skriva upp" på en gång. Men man skriver väl ner?


Jag tror att man skriver ner något, och inte upp? Förvirrande? Ja.


Mysteriet är löst.

Flera kvällar när jag släckt lamporna, stängt av teven och min laptop för att sedan lägga mig i sängen och invänta "John Blund" så har jag hört en del konstiga ljud.

Bland annat ett "droppande" ljud, ungefär som vattendroppar som faller ner från himlen ner i en vattenpöl. Nu medan jag låg i soffan hörde jag det där ljudet igen följt av en toalettspolning, så nu har jag löst mysteriet.


Min granne har alltså sin toalett bakom min soffa. Ja, alltså på andra sidan väggen - så nu förstår jag var det "droppande" ljudet kommer ifrån.


Allt ska vara fräscht.

Jag har ju börjat bli bättre men så fick jag lite feber nu igen efter att ha ansträngt mig, men kände verkligen att jag måste rensa ut allt dåligt i lägenheten, så jag har grovrengört badrummet, dammsugit och vädrat lägenheten ungefär en timme.

Så för att sammanfatta läget enklast.

  • Nu är det svinkallt i lägenheten. (Men luften känns enormt fräsch.)
  • Nu känner jag mig helt slut eftersom jag inte är riktigt frisk ännu.
  • Är enormt sugen på en kopp kaffe så jag gör i ordning min perkulator och inser att kaffet är slut.
  • Jag kommer väl förmodligen däcka av brist på koffein.
  • Så nu ligger jag här i soffan under duntäcket, redo att däcka.


Chatta med främlingar.

När man vuxit upp har man ofta fått höra att man inte ska prata med främlingar. Men nu lanserar omegle.com en annorlunda chatt där du faktiskt bara klickar på en knapp och får tillgång till konversationer med främlingar från hela världen.

Hur gör man då, tänker du - eller hur? Det är busenkelt, gå in på www.omegle.com och sedan är det bara att vänta på att din främling.



Hiss eller diss?

Små detaljer gör en bra bild.

Ja, enligt ett mail som min pappa skickade så stämmer det.



Jag ska köpa leggins.

Ligger i soffan och pratar med Linda i telefon, och av någon anledning kom vi in på leggins.

Toby: Alltså, jag måste fan köpa ett par leggins till vintern.
Toby: (Väldigt snabbt) Eller alltså, långkalsonger menar jag.
Linda: Hahahahaha... Really hot..!

Just ja, såhär ser Linda ut dagen efter...


Alltså, det här med hjärtan.

Varför ser "hjärtan" ut såhär?

När dom egentligen ser ut såhär:


Dagens melodi. <3

Inspirerades utav en av mina favoritbloggar "Stylissimo - Live with style" - så nu kommer en ny kategori, musik.


Ett i-landsproblem.

Varför smakar kaffe skit när man har ont i halsen? Man kanske får börja med att injicera koffein eller något.


Jag fick nyss en utskällning.

Jag fick nyss en utskällning av min pappa som undrade vad jag gjorde på en MC-klubb när jag var sjuk och hade feber. Han var riktigt arg för att jag drack, och jag som bara ville supa bort alla bakterier liksom..


Ja, nu var ju detta en dröm.. Jag undrar om det är det som kallas feberdrömmar? Godmorgon...

Alltså, tack mamma.

När jag blev sjuk i förrgår natt tänkte jag givetvis något i stil med; "Typiskt!" - men att vara sjuk kan ha sina fördelar.

Någon timme efter att Karin var här och lämnade medicin och prylar från apoteket kommer Mamma och Lasse med en påse och lämnar utanför dörren. Då har min mamma lagat en hel FORM med potatisgratäng och oxfilé med en tillhörande rödvinssås och en sallad på sidan om.

Jag fick i mig lite grand och trots att jag inte haft någon vidare matlust, kunde jag inte hålla mig och det var så jävla gott.

Och nu förutom att hela ryggen gör ont för att lungorna värker och nacken känns stelopererad så har jag ändå mysigt. Ligger nämligen under ett duntäcke och ett annat varmt täcke, två stora kuddar bakom huvudet och tänkte nu se på film, vaknade nämligen nyss igen efter några timmars sömn.


Clueless kanske?

Gud så skönt.

Det plingade nyss på dörren och det var Karin som kom förbi med allt möjligt från apoteket och glass, gud så skönt för halsen.

Såhär ser det ut idag, hade så gärna velat gå ut och känna på snön.

Tack Karin, nu ska jag kurera mig i soffan.


Sprängd anka.

Jag känner mig som en sprängd anka. Vaknade nyss av att det värker överallt och min nacke känns stelopererad och det värker som en krage runt hela halsen.

Loppmarknaden blir det inget utav. Jag som hade sett fram emot den hela veckan, så jävla typiskt. Jag är nästan aldrig sjuk i vanliga fall, varför nu?

Vad är bäst att köpa på apoteket som har bedövande effekt på halsen?

Aj aj aj .....

Alltså, när man är man så får man gnälla när man är förkyld. Det finns en oskriven regel som säger det, eller hur? Jag hade för mig det i alla fall.

Jag somnade kring halvfyra igen men vaknade strax efter 07.00 igen för nu är mina halsmandlar stora som golfbollar och jag är helt täppt i näsan samtidigt som jag snorar.


Har kokat massor med te, sådär riktigt varmt så det känns som att halsmandlarna ska brinna upp när man tar en klunk... Borde åka iväg och köpa whisky idag - det ska ju tydligen vara bra....

Random förkylning?

Somnade men vaknade nu 03.03 för att vara exakt.

Har helt plötsligt fått svinont i halsen och det bara rinner ur näsan. Jag var ju frisk när jag la mig, så jävla typiskt. Måste koka te med honung och försöka somna om. Bara det inte kommer att utveckla sig till.... Ja ni vet.

Hoppas ni sover gott i alla fall.

Fågelbesökare.

Alltså, hon är tydligen inte den enda som är drabbad av fågelbesökare.


Homosexuell vigsel och en "zap" av gud.

Kyrkan säger nu ja till homosexuella vigslar, det beslutades i kyrkomötet idag.

Men jag skulle nog ändå inte vilja gifta mig i kyrkan. För det första är jag inte speciellt kristen och för det andra, vem vill riskera att bli "zappad" av gud liksom?








Alltså, God jul?

Det är snart November.

Vad betyder det? Det är typ två månader kvar till Julafton, hur sjukt är inte det egentligen?

Ps. Någon som märkt att mellanrummen i inläggen har blivit helt fucked up på senaste?


Eh.. God morgon...

Ja alltså, ska ju inte ljuga och låtsas som att jag hunnit med tusen grejer sedan imorse.... Jag vaknade för cirka tio minuter sedan? Alltså 14.00 eller klockan två som man säger på ren svenska.

(Såhär ser det ut utanför mitt fönster.... Brrrr)


Irriterande. Har inte fått något mail från Ungdomsförmedlingen igår och inte idag heller. Jag som trodde det var idag som vi skulle på studiebesök!? Men jag börjar tro att jag missförstått alltihopa och att det är nästa torsdag.


Vad ska man göra nu när man vaknat så sent tycker ni då?

Just ja - jag har ju klippt mig.

Jag berättade ju att jag klippt mig, tyvärr vägrar jag ta kort utan skägg och nu när det växt ut så passade jag på. Och för att inte skrämma iväg er av min senaste attack av finnar så drog jag en Kissie och ljusade upp kortet en aning.

Sen behöver ni inte påpeka att jag ser levande död ut, drogad eller allmänt skadad. Jag kör ju på fågelholks-looken liksom...


Jag var rädd.

Elina har tagit körkort. Ja, alltså hon har ju inte stulit det direkt... Idag hämtade hon upp mig för att köpa kläder till hennes dotter. Jag skulle alltså sätta mig helt frivilligt med henne framför ratten. Jag var rädd, men det visade ju sig att hon var riktigt duktig och utan underdrift så var hon väldigt fokuserad.

 

Under bilresan pratade jag nämligen om massor av saker och funderingar jag hade. När vi väl var framme så märkte jag att hon inte kom ihåg en enda sak jag hade sagt under bilfärden.


Å andra sidan så var jag inte alls rädd, men hur roligt hade inlägget varit om jag hade erkänt det?


Min pappa gillar att retas...

Eftersom min blogg redan hunnit bli besatt och lika svininfluensa-hysterisk som media så kan vi ju lika gärna fortsätta att köra på detta sviniga bloggrace.

I inlägget nedanför lämnade pappa en kommentar. Han gillar som att retas.

Så min fråga till er... Ska NI vaccinera er? Det ska INTE jag, hur rädd jag än är för att få den.


Jag sa ju det.

Vad var det jag sa?

Nu har det börjat bland vänner och bekanta.. Nu är slutet nära.


Hypokondriker Hagberg.

Jaha då är det väl dags då. Idag var min underbara kontaktperson från Öppenteamet här och berättade om hennes semester i södra sverige förra veckan då hon hälsade på sin son.

Kvart i tolv på förmiddagen mådde han toppen, en stund senare fick han 40 graders feber, badade i svett, hostade lungorna ur sig o.s.v.... Svininfluensan givetvis.

Nu fick jag plötsligt ont i halsen, nu är det väl jag som drabbas härnäst. *Ryser*


Nu ska "hypokondriker Hagberg" laga middag och hoppas på att inte dö i första taget...


Tänk vad praktiskt...

Ja alltså, tänk vad praktiskt om...

  • Du kunde googla fram häxkonster för att väcka de döda.
  • Köpa mat i kiosken och godis i affären... Okej, det sista stämde inte men ni FÖRSTÅR poängen!?
  • Man kunde samla alla affärer på ett och samma ställe. Ett enda stort "mini-city" på några kilometer kvadratmeter?
  • Man skulle kunna beställa en tur och retur till månen, bara för att få sig lite "space" och komma bort från vardagen.





Ja, det finns nog en jävla massa mer praktiska saker men jag orkar inte skriva ner dom just nu för jag är så enormt kaffesugen att jag skulle kunna äta rent kaffesump, så nu ska jag fixa mig lite kaffe så jag kommer i form.







Astrid mår bra!

Gud så skönt, just hemkommen från veterinären och Astrid är redan bättre. Det var en kraftig urinvägsinfektion så hon fick två sprutor - en med antibiotika och en med smärtstillande och ett recept med medicin att ta med sig hem, så nu behöver vi inte oroa oss något mera.


Så skönt att det inte var något allvarligare, det känns dumt men det var en lättnad när dom informerade oss om att det var en kraftig urinvägsinfektion.


Astrid är sjuk, veterinären.

Åker till veterinären nu med mamma, Astrid (dotter till våran chihuahua Agnes) har blivit sjuk och skakar som bara den, så vi har fått en akuttid - jag hoppas att det inte är något farligt!

Mamma och bloggar.

Min mamma har ju fastnat i bloggträsket. Ja alltså, hon bloggar inte själv men hon följer bloggar som besatt och i helgen ringde hon mig och sa att det var så spännande att "Egoinas mammas dotter" var nominerad till årets blogg och hon satt hemma på helspänn i väntan på att få reda på hur det skulle gå.

Hon följer Egoinas mamma, Britt och Gun's blogg dagligen och tycker det är så kul. (Vilket jag förstår, för de är grymma hela bunten.)


Och mitt i konversationen så...

Mamma: Men du, den där blonda tjejen som säger "Mmmm" "Mmmm" "Ehhmmm" "Mmmm"...
Jag: Ja? Haha
Mamma: Ja men gud, det är ju så sjukt. (Skrattar jättehögt.)
Jag: Haha, ja hon har ju som inte alla hästar hemma.
Mamma: Ja men vad är det nu hon heter? Blondinella va?
Jag: HAHAHAHAHA! Nej du tänker på Blondinbella men det är inte hon som låter "Mmmmm" "Mmmm"....
Mamma: Hahaha... (Hysteriskt skratt) Jag som hela tiden trott att Blondinbella hetat Blondinella!

Jag kan ju säga att jag inte skrattat så mycket på länge och jag blev återigen påmind om att jag älskar min mamma och hennes galna humor. Det sjuka är att hon vet inte ens om hur rolig hon är, hon skulle kunna få en hel begravning att förvandlas till en möhippa - det är jag helt säker på.

Chihuahua och norrländsk kyla.

Agnes lät mig sova längre idag innan hon började sitt dagliga maraton, hon väntade nämligen till 07.30 - och jag blev nästan förvånad. Efter att ha väckt mig så sprang hon direkt till Pyret (den stora hunden) men det var inte lika populärt idag, för hon var ju trött. Pyret gav ifrån sig ett konstigt läte som lät ungefär såhär; "Hmpppppffffssss..." - men det var bara att kliva upp.

Det var några minusgrader ute så efter halva promenaden började Agnes halka efter lite i farten, men det är inte så konstigt när asfalten var täckt med en hinna av is, då fryser ju småtassarna fast.

Agnes föredrar sommaren då hon kan ligga på stranden med mig istället. Tagen för något år sedan i Boden faktiskt. (Ja, jag bodde där en gång i tiden, men ni behöver inte säga det till någon - skäms en aning.)


Det här med hundar och dygnsrytm.

Okej, ni vet att jag brukar ha en förmåga att vara vaken sent och sova jättelänge eftersom jag är totalt arbetslös just nu. Men varje gång mamma kommer hit och lämnar hundarna så får jag ett normalt liv igen.

Som vanligt väckte Agnes mig redan vid 06.00 imorse genom att springa maraton i sängen och slicka mig i ansiktet varje gång hon passerat mål. Men då bad jag henne snällt lägga sig och sova en liten stund till, för det var alldeles kolsvart utomhus och jag kände absolut inte för att kliva upp då.


Så vi sov till 09.00 och sen gick jag upp och började min dag med att promenera tillsammans med två fyrbenta monster. När jag hade promenerat en stund kom jag på att Konsum var öppet så jag gick förbi där och köpte mig nybakat bröd och kaffe (extra mörkrost) för att sedan promenera hem igen och göra en riktig söndagsfrukost.

Så nu sitter jag här, speedad på kaffe och hög som ett höghus från friskluften utomhus. Kan det bli bättre?

Den mystiska "Mikaela".

Min telefon ringer, jag tittar på displayen och möts av texten "Dolt nummer" och funderar en sekund på om jag orkar svara, och det gör jag.

Jag: Hallå?
Okänd: Heeej!
Jag: Öhm. Hej vem är det?
Okänd: Mikaelaaa... (Jätteporrig röst.)
Jag: Va? Vilken Mikaela?
Okänd: Men gud, du vet vem jag är - du har väl inte glömt bort mig??
Jag: Öhmm.. *Klick*

Lägger på luren och undrar vad fan det var för en nöt som ringde. Och plötsligt ringer det igen, och jag svarar.

Jag: Hallå!? (Påväg att bli lite irriterad..)
Ville: Hahahahaha...! Hej det är Ville...
Jag: Men åhh! Var det du.. Fyfan alltså...!


Jag blev nästan lite rädd, för en sekund undrade jag vem som hade gett mitt nummer till en prostituerad telefonsexoperatör.


Egoina nominerad till Årets Blogg!

Egoina Bloggson är nominerad till "Årets Blogg" - NU BLEV JAG GLAD!!!!

Nu visar bruden att humorbloggar faktiskt också tar plats, existerar och verkligen FINNS! <3

Blogghelvete.

Okej. Jag skrev nyss ett långt inlägg som just försvann när jag skulle publicera det - blogghelvete.


(Bild: Mats Hagberg, min pappa.)

Eftersom jag inte orkar skriva om det så ska jag göra inlägget kortfattat. Idag har jag:

  • Träffat mamma och kidnappat två hundar.
  • Varit ute i skogen på en långpromenad med båda vovvarna.
  • Varit på Konsum och köpt Ramlösa och juice.
  • Petat näsan förgäves, hittade inte dom där kråkorna pappa pratade om som liten.
  • Nästan halkat utanför min port. (Pinsamt)
  • Duschat bort spindelnät från håret som fastnade när jag gick emellan träd i skogen.
  • Sköljt av lera från skorna efter promenaden i skogen.
Min tanke svävar just nu på det här med skogspromenader. Folk säger att man blir så lugn och harmonisk och mår mycket bättre om man skippar den dagliga promenaden i city och beger sig ut i skogen, men då glömde dom nog bort personer som är livrädd för björnar. (Jag t.ex) - Hur fan ska man då slappna av när man går där på helspänn?

Min framtid? Min utbildning?

Okej nu känner jag för att skriva ett seriöst inlägg, att få skriva av mig och dela med mig med privata känslor och tankar.

Jag har nyss avslutat ett samtal med min älskade och bästa vän Sandra som för tillfället befinner sig i Östersund och läser på en privat frisörskola. Hon tog upp en fråga angående mitt mående och helt plötsligt stannade allt upp i mitt huvud och jag kunde nästan höra min egen röst eka, "Hur mår du egentligen?"

Som vissa av er läsare redan vet så har jag en diagnos som heter ADD (Attention Deficit Disorder), vilket i korta drag är likadant som ADHD fast utan H som då står för hyperaktivitet.

Några utav de "enkla och vanligaste" symptomen för en person med ADD är dessa följande:

  • Ofta lättdistraherad av yttre stimuli
  • Ofta svårt att följa instruktioner från andra
  • Svårt att bibehålla uppmärksamhet
  • Verkar ofta inte lyssna på vad som sägs
  • Tendens att tappa bort saker som är nödvändiga för uppgifter eller aktiviteter
  • Svårt att organisera målinriktade aktiviteter
  • Växlar ofta från en oavslutad aktivitet till en annan

  • Något utav de symptomen som märks mest hos mig är "Växlar ofta från en oavslutat aktivitet till en annan". Jag har nämligen gjort detta i hela mitt liv - de flesta saker jag påbörjar avslutas aldrig. T.ex skolan, den hoppade jag av. Jobb har jag haft i omgångar men jag ger oftast upp, säger upp mig eller bara "försvinner" utan ett ord.

    Varje gång jag gör något sådant, så sänker jag min egen självkänsla och mitt eget självförtroende. Vad händer då? Jo man kan nästan säga att man ger upp hoppet på sig själv varje gång det händer.

    I dagsläget vet jag inte vad jag vill bli, inte vad jag vill göra och jag är trots allt 23 år gammal. Jag ser det själv som ett misslyckande medans andra säger att man får ta steg för steg, men jag vill så gärna veta vad som kommer att hända.

    Finns det någon "lycklig" eller bra framtid för mig, eller ska min vardag se ut såhär i all evighet? Ni får kalla mig kräsen men jag ser inte mig själv som en person som är gjord för att ha ett "nine to five" jobb tills jag trillar av pinnen, jag är nämligen en person som måste få utlopp för det kreativa som finns inuti mig.

    Tyvärr är det oftast så att vi kreativa människor behöver få tillägna oss till det kreativa för att utvecklas.
    Jag kommer ALDRIG att utvecklas i en butik eller restaurang t.ex så som jag hade gjort om jag hade fått ägna mig åt musik och sång, men den dystra verkligheten är den att man inte kan räkna med ett sådant arbete.

    Man får helt enkelt komma på ett sätt att kombinera ett vanligt "nine to five" liv och använda sin kreativitet som en hobby på sidan om, hur tråkigt det än må vara.

    Något som stör mig är när någon säger åt mig; "Ryck upp dig, kamma dig och skaffa dig ett jobb".
    Gör det mig hel på insidan? Då vet ni inte mycket om min insida. Varje gång jag sätter mig ner och tänker för mig själv "Toby vad vill du göra med ditt liv? Vad vill du bli?" så är det ett stort svart tomt hål - det finns ingenting.

    Jag vet alltså inte vad jag vill göra, vad jag vill bli och framförallt vet jag inte HUR jag ska gå till väga.
    Och helt ärligt så är jag fruktansvärt rädd för denna känsla, det är riktigt obehagligt. Varje dag ser jag människor i alla åldrar som verkligen vet vad de vill bli eller redan utbildar sig till det de vill bli.

    Tyvärr har jag inte heller såna pengar att jag ens skulle kunna fantisera om att påbörja något som jag skulle tycka vara roligt. För alla utbildningar som jag någon gång har känt att "Åhh, det skulle jag vilja plugga" kostar en förmögenhet och tyvärr har inte alla människor tillgång till obegränsat med pengar.


    Min fråga till dig är:

    Hur tog du reda på vad du ville bli eller utbilda dig till och framförallt, HUR gjorde du för att ta tag i saken och faktiskt komma dit vart du är idag? Har det varit tufft att ta sig dit eller var det som att glida på ett bananskal? Berätta!

    Till "Egoinas mamma"...

    Jag ska någon gång göra en parodi på "amandavardet" - men tänkte att kanske denna snubbe kunde göra Egoinas mamma frisk lite fortare.

    Krya på dig och skratta inte så du börjar hosta är du snäll.


    Äntligen helg!?

    Vad är det med bloggläsare och helger? Jag börjar tro att ni som läser oftast gör det som ett tidsfördriv under arbetstid och skoltid. För det slår nämligen ALDRIG fel, varje fredag går statistiken långsamt neråt för att nästan dö till söndagen.

    Sen när det är måndag igen, då stiger statistiken så den nästintill petar gud i stjärten - jag förstår inte?


    "Svenssons" uppdrag.

    Nu ska jag och Moa iväg på såna där "Svenssons updrag". Ni vet såna där tråkiga jävla uppdrag som vi i Sverige alltid måste hålla koll på - nämligen PAPPER!

    Dra mig baklänges och kyss en julgran säger jag bara....

    Hemligt kodspråk?

    Jag ringer Moa för att säga att mitt kaffe är slut och att vi ska köpa nytt när vi åker ifrån stan. Helt plötsligt i telefonen:

    Moa: Har du P?
    Jag: Va?
    Moa: Ja, har du P?
    Jag: Vadå P?
    Moa: Ja men du vet.... P?
    Jag: Men vad menar du..
    Moa: Men T!
    Jag: Va?! T?!
    Moa: Ja men va fan! Sånt där som man dricker. TE!
    Jag: Jahaaa! Hahahaha, jag trodde du pratade kodspråk så jag började tänka på allt som börjar med bokstaven P! Typ pengar.. Hahahhahaha
    Moa: Åh herregud, hahahaha....

    Blogg.se - Segt och snålt?

    Är blogg.se snåla med servrar eller vad är det frågan om? Det går bara segare och segare för varje dag, det tog ungefär fem minuter att logga in nu.

    Det känns som att vara tillbaka på 90-talet och modemets tider... Eller något.

    Barbie och rosa hubba bubba.

    Alltså, jag måste säga att ibland älskar jag barbie, rosa och hubba bubba.....


    Det här med korsord och nötter.

    Jag läser dagligen bloggen "Egoinas riktiga mamma" och de flesta som läser hennes blogg vet att hon publicerar"Dagens nöt" varje dag där man ska lösa en rebus.

    Hennes läsare är så grymt smarta, jag hinner ALDRIG lista ut hennes nötter och har nu kommit fram till varför jag aldrig skulle börja med s.k dagliga nötter på min blogg.

    Jag skulle nämligen aldrig kunna lösa dom själv.

    Hur fan kör kvinnor?

    När jag var på väg till jobbet idag på motorvägen, tittade jag åt sidan och där kom en kvinna i en ny BMW.Hon körde i 160 km/h  med fejset framför spegeln, samtidigt som hon sminkade sig.

    Jag vände bort blicken i ett ögonblick och när jag kollar mot henne uptäcker jag att hon är halvvägs in i min fil, fortfarande med ansiktet å kajalpennan framför spegeln! Jag blev så rädd att jag tappade rakapparaten som slog min skinksmörgås ur andra handen. I desperation att försöka få koll på allt igen styrandes med knäna, tappade jag mobilen från örat, som landade i kaffet jag hade mellan benen, vilket gorde att jag brände STORA LUKAS och de runda tvillingarna.

    Jag skrek av smärta och tappade ciggen som brände hål i skjortan. Hur FAN kör kvinnor?

    Ja alltså, mamma skickade detta i ett SMS imorse.


    Ska inte gå ut på en vecka.

    Jag har rakat mig, helt och hållet... Jag ser ut som en bebis, kommer inte gå ut på en vecka. Kommer inte ihåg när jag var slätrakad sist, måste ha varit som liten.

    Känns som att vara liten igen, nästan....

    (Jag på bilden, 1990...)


    Hur man åker utomlands billigt.

    Jag och Emma sitter och bläddrar i kataloger efter utomlandsresor och vi pratar om hur fan man ska ha råd att åka.

    Jag: Men åhh....
    Emma: Alltså vart fan ska man resa billigt?
    Jag: Men åhh! Jag tror jag vet!
    Emma: Jaså?
    Jag: Ja, men om vi bokar en resa till något land där det är krig då borde man ju få det skitbilligt eller hur?
    Emma: Hahhahahahhahaha. (Viker sig dubbel i skrattanfall.)
    Jag: Men vadå? Hahaha...
    Emma: Alltså fan vad störd du är.. Hahaha (Viker sig fyrdubbel...)

    Och jag som bara ville komma med billiga tips...



    (Emma till höger. Fråga inte vad kossan gör där för det vet inte ens jag..)

    Ut i skogen ska vi...

    Har just ätit soppa till middag och det var så sjukt gott. Romanasoppa är min favorit, så fräsch smak alltså.

    (Bild: Knäcke)

    Nu sitter jag och lökar i soffan, väntar på att Knäcke (Sandra) ska komma hit så ska vi bege oss ut med dvärgbenen på en promenad i skogen.

    Jag tänker aldrig mera gå där själv, är helt säker på att en älg eller ett fanskap till björn skulle komma när jag går där helt själv i min egna lilla värld.

    Roliga samtal.

    Linda och jag i telefon igårkväll.

    Linda: Alltså jag har sån fruktansvärd PMS.
    Jag: Åh, har du mens?
    Linda: Nä, inte ännu i alla fall.
    Jag: Ahh.. Det borde ju finnas något för män som heter kvinns då.
    Linda: Jätteroligt, haha. Verkligen... (Ironiskt)

    Min nya vän - "Bikarbonat"...

    Alltså nu har "Rent hus" stigit mig åt huvudet. De berättade ju att VARJE natt suger madrassen upp FLERA DECILITER(!) svett och knepet att göra en egen kemtvätt hemma var genom att hälla bikarbonat över madrassen, eftersom kristallerna i pulvret är torrare än allt annat i sin omgivning suger det upp all fukt från madrassen.
    Man strör bikarbonat på madrassen, väntar 20 minuter och dammsuger helt enkelt upp det. Så det är vad jag nyss gjort, och medan jag väntade så passade jag på att sortera all tvätt - så nu ska det bokas en ny tid i tvättstugan.

    Jag är så himla dålig på dethär med tvätt. Jag tvättar bara lite åt gången så jag får tvätta konstant, någon annan som är lika klumpig? Hehe

    Bästa parodin på Hollywoodfruarna.


    Sista avsnittet av Hollywoodfruarna - En besvikelse!

    Jag blev så fruktansvärt besviken. Det extrainsatta avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar" bestod endast av gamla klipp som man redan sett.

    Så fruktansvärt dåligt av TV3 tycker jag. Hade sett fram emot ett spännande sista avsnitt med roliga inslag och detaljer, men icke det.

    Nu får man verkligen hålla tummarna att TV3 skärper sig och fortsätter med denna serie, för den är så grymt underhållande att titta på. Samtidigt förstår jag verkligen varför TV3's tittarsiffror har stigit i höjden sedan de började sända detta program.

    Dagens outfit.

    Dagens outfit tillägnas gay-terorister.


    Nostalgi.

    Jag blev nostalgisk idag. För flera år sedan bodde jag och en tjejkompis ihop i en liten etta - det var tider! Och jag hittade bilder från den tiden.


    Det är svinkallt.

    Det är så förbannat kallt här inne. Jag glömde stänga mitt fönster innan jag gick och la mig. (Brukar vädra några minuter innan man lägger sig för att få in lite frisk luft.) Och med tanke på att det varit hur många minusgrader som helst inatt så kan ni ju fantisera om hur kallt mitt vardagsrum är.

    Idag får vi se vad som händer, hade tänkt följa med Nathalie och hennes familj och simma/bada, sola solarium och bada bastu men jag tror att dom redan åkt. Jag sov lite väl länge, hehe.

    Ska slå en pling till Mikaela nu och se vad hon har för sig.

    Knarka inte på svenska toaletter.

    Ett tips, dra inte linor på svenska "self-cleaning" toilets. Se själva - hehe.


    Dags att mörda dammtussarna...

    Det är söndag och som vanligt har det inneburit lång sovmorgon och mys i soffan. Jag hade så ont i halsen igår så det blev ingen utgång men det blev en sväng förbi pappa istället för att äta en god middag bestående av fläskfilé, soltorkade tomater, champinjoner och kroketter - fruktansvärt gott.

    Nu har jag just diskat och ska nu ta fram dammsugaren och suga bort alla mina vänner från golvet. (Dammtussarna....)


    Michelle Phan ger dig sminktipsen!

    Michelle Phan är en tjej från USA som är superduktig på sminkningar och allt det som hör till. Jag hittade hennes videor av en slump när jag loggade in på min youtube och tänkte på en gång. "Vad fan är det där för något? Det måste jag spana in..." - och jag ångrar absolut inte att jag gjorde det.

    Jag tänkte visa er några utav hennes videos, det kan vara perfekt nu inför "Halloween" om man nu vill ha lite mer extrema sminktips. Titta och njut!

    VIDEO 1 - Become a barbie!

    VIDEO 2 - Become a geisha!

    VIDEO 3 - Makeup for guys!


    Godmorgon världen!

    God morgon söta ni.

    Jag vaknade av att det smällde till i brevinkastet och självklart var det tidningen som kom. Så nu ska jag koka en kopp kaffe och läsa tidningen.

    Just nu tittar jag på "Nyhetsmorgon" och de pratar om vaccinet som har kommit för svininfluensan.
    Jag tycker det är idioti att vaccinera sig, så himla onödigt. Hellre får jag influensa och stärker mitt immunförsvar istället för att proppa kroppen med vaccin.


    Jag tror seriöst att det kommer en dag då allt vaccin kommer slå tillbaka mot oss. En dag kommer det komma något riktigt dödligt som kommer vara ännu farligare om du vaccinerat dig mot allt från A-Ö.

    Det finns en intressant sida där man faktiskt kan läsa om vad andra tycker och tänker om influensan, och dessutom har de lite olika reportage och influensarapporter.

    www.svininfluensan.com


    "P" - vi saknar dig!

    Jag har inte varit guds bästa barn, jag har ljugit, stulit och varit allmänt bortkopplad från omvärlden. Jag har tagit massor av droger och absolut inte betett mig som man skall göra. Dessutom har jag gjort massor av snedsteg, tagit återfall, åkt in på avgiftningar hit och dit.

    Men det finns en sak som jag saknar - och det är inte bara jag. Utan även mina närmsta vänner, och det är våran BÄSTA vän. "P".... Det fanns en gång i tiden en tjej med glimten i ögat, en tjej med humor och en tjej med kärlek. Hon fanns där och var så nära oss.

    Jag tror att vi har tappat henne. Jag gjorde det s.k "misstaget" att ringa hennes föräldrar när jag trodde att hon låg där, medvetslös i sin lägenhet. Hon hatar mig för samtalet jag gjorde. Man kan beskriva hennes uppfattning om det jag gjorde som rent hat.

    Men du ska veta det. Dina nya "s.k" vänner...
    Ellis, Pissy och Pussy kommer inte finnas där för dig när det väl gäller. Vi är dina riktiga vänner och kommer ALLTID finnas där. Även om du inte vill att vi bryr oss så kommer vi ALLTID att göra det. För du var våran schlager prinsessa, vårat ljus i mörkret. Och tjejen med glimten i ögat.

    Lågan har slocknat, och du blundar för det jag tycker är så självklart. Men jag är så fruktansvärt ledsen för allt som har hänt. Jag var din bästa vän, och jag anser fortfarande att jag bryr mig om dig. Jag har försökt få dig att förstå, och inte bara jag. Utan även många andra.

    Men du behöver inte vara rädd, inte vara rädd för att vi ska döma dig. Vi finns här för dig, och även om du inte tror på det - så älskar vi dig! Mer än vad vi älskat någon annan.

    Glöm aldrig det, våran älskade ängel.

    Jag ska klippa mig.

    Idag har jag tid för klippning klockan tio på "XtremeBeauty" i Luleå. Jeanette arbetar numera där som frisör så hon bokade in en tid idag klockan 10.00 - måste ju ta bort fågelboet från huvudet.


    Hon får fria händer, hehe.

    Agnes åker säkert!

    Nu är ju Agnes några år gammal men hon tänker fortfarande på säkerheten.




    Dåligt väder....

    Konstiga ljud bestående av regn som bokstavligen exploderar i fönsterrutan har väckt mig idag. Det är riktigt ruggigt ute, när jag gick ut med hundarna så höll Agnes på att blåsa bort. (Hon blåste nästan omkull på riktigt, nackdelen med en Chihuahua.)

    Pyret (som ironiskt nog är den stora vovven) avskyr regn över allt annat och jag fick tjata på henne när vi skulle gå på morgonpromenaden, hon ville bara vända om hela tiden när det öste ner.

    Jag kan lova er att dom var snabba på att göra sina behov idag.

    En heldag på stan!

    Har nyss kommit hem från en heldag på stan, har köpt lite diverse saker bland annat ett USB minne till min laptop för att "snabba upp" Vista som verkar fungera rätt bra.

    Sen har jag fått svar på mina skumma domningar och utslag, det är tydligen framkallat av stress och ångest. Jag måste nog börja lyssna lite mer på vad kroppen säger eller något.

    Nu har jag varit ute på en promenad med hundarna dessutom, och nu blir det ett varmt bad!

    Ge mig detta badkar i sten tack! (Bild: Google)


    Läskigt värre...!

    Vet inte om jag fått en allergisk reaktion tidigare?! Händerna domnade bort och fick röda utslag på armen men nu är dom nästan borta.

    Läskigt som fan, det måste jag säga. Nu ska jag duscha och ta en skön promenad in till stan - hoppas bara jag inte dör på vägen.

    Lägg till mig på facebook!

    Nu när jag blivit beroende av facebook så hittade jag givetvis deras spel och blev beroende även av dom. bli vän med mig på facebook och bli granne med mig både i "Café World" och "Farmville".

    Namn: Toby Hagberg


    Detta är mitt café. Jag är sjukt beroende och idag ska jag renovera!

    "Against homophobia!"

    Detta är vackert!


    Mamma och fartkameror.

    Igår när vi åkte från vigseln påväg hem, så närmar vi oss en fartkamera.

    Lasse: Le nu ifall att den skulle ta kort. (På skämt.)
    Mamma: Men, det kanske inte hade varit så tokigt.
    Jag: Vad?
    Mamma: Ja men låt säga att vi skulle köra för fort, då skulle kameran automatiskt ta ett kort som bevisar att vi gifte oss idag och dessutom har vi ju bröllopskläderna på oss. Och böterna skulle vara mycket billigare än att anlita en fotograf.
    Jag: Hahhahahahahahahaha...

    Jag pissade nästan ner mig - BOKSTAVLIGEN!

    Fantastisk kväll!

    Jag är förvånad, jag är inte ens bakis. Blev en aning förfriskad men åkte hem tidigt med tre chihuahuor i släptåg som dessutom väckte mig 06.30 imorse, så jag slet på mig kläderna och begav mig ut på en längre morgonpromenad med alla tre små hundar. Kände mig nästan som Jennifer Lopez när hon bland annat spelar att hon jobbar som en dogwalker och går med typ sju hundar samtidigt.

    I kyrkan trodde jag mitt hjärta skulle stanna den första minuten. Att gå med prästen och ställa sig inför allt folk i kyrkan var en aning nervöst. Vet inte varför men det är alltid nervöst när det är släkt och deras "okända" vänner som sitter där och tittar mot en. Jag kunde dessutom se hur tre stycken viskade och pekade mot mig, och sen såg jag deras minspel om hur dom diskuterade vems son jag var.

    Min mamma var otroligt vacker
    och både hon och Lars såg så glada ut. Jag är glad att dom gifte sig!

    Festen efteråt var rejält kul.
    Jag hällde (bokstavligen) i mig några glas vin och sen var det party i någon timme innan bilfärden hem. (Tack "Tant Yvonne" för skjutsen!).

    Glad midsommar?

    Igår var det full rulle här hemma hos mamma - folk överallt som sprang omkring med olika uppgifter som att t.ex bära ut bord till huset där festen ska vara efter bröllopet. Och jag hackade sallad för 30 personer, det blev inte lite sallad kan jag säga.

    Helt plötsligt kommer mamma inrusandes i vardagsrummet när jag sitter och kollar på kvällens avsnitt av "Idol 2009".

    Mamma: Hahahaha, man kan inte annat än att skratta!
    Jag: Vad har du gjort nu?
    Mamma: Jag hade ju bestämt mig för att duka upp i temat rosa och vitt!
    Jag: Ja,  men det vet jag väl?
    Mamma: Ja, och så köpte jag vita dukar som skulle läggas ut på borden där ute.
    Jag: Mmm?
    Mamma: Men nu när jag plockar fram dukarna och lägger upp dom på bordet är dom dekorerade med svenska flaggan och midsommarblommor. Hahahahahahaha! (Skrattar hysteriskt)
    Jag: Åh herregud!
    Mamma: Ja, man kan inte annat än att skratta.

    Så roligt har vi här hemma just nu, och jag blev återigen påmind om var min dåliga humor kom ifrån.

    Bloggtips inför helgen!

    Jag har två bloglovin' accounts för att hålla reda på de viktiga och sen de bloggar jag läser "mer sällan".
    Den jag kollar varje dag har snart uppemot 200 bloggar som jag följer, varav en är denna sköna blogg.

    Denna kille är så grym på alla vis, i love it! Han är en riktigt dirty raggare. Besök honom - ni kommer inte att ångra er!

    (Klicka på bilden för att komma åt hans blogg.)


    Världens bästa dag!

    Jag hade två utav mina tjejer här på lunch nyss. Det var så kul! Jag älskar när folk kommer och hälsar på, man blir som så glad plus att det är så himla mycket roligare att laga mat till någon annan än sig själv!

    Det blev stekt lök, korv, köttbullar och makaroner.
    Vadå norrländskt? Nu ska jag förbereda mig, åker till mamma idag och kommer hem imorgonkväll, för imorgon smäller det. DÅ GIFTER HON SIG!

    Jag är så otroligt glad idag, det liksom spritter i benen.
    Kan det vara hösten som gör att man blir lycklig? Älskar den friska luften utomhus! Igår hade jag på mig Mickilicious gröna brillor, jag tänkte stjäla dom - är de inte snygga!?

    Hoppas ni andra får en riktigt trevlig fredag!

    Andnings-orgasm!

    Jag höll på att DÖ av skrätt när jag såg detta, titta minen på reportern när Mia framkallar en andningsorgasm!

    Toby News!


    "Du kan ha den när jag dör..."

    Min mamma gifter sig på lördag och idag var jag med pappa på stan för att kolla efter en skjorta. Då kommer pappa med en kavaj som han tyckte jag skulle prova - nu är det dock så att jag inte ALLS är typen som gillar finkläder, det ser stelt och tråkigt ut.
    Jag ringde mamma och berättade om dagen på stan.

    Jag: Det kändes onödigt att pappa skulle köpa en kavaj för så mycket pengar när jag ändå aldrig kommer att använda den igen.
    Mamma: Ja, men det är ju såna kläder som kan vara bra att ha vid vissa tillfällen. Du kan ju använda den t.ex när jag dör. (Skrattar riktigt högt..)
    Jag: Eh, du tyckte du var riktigt rolig nu? 
    Mamma: Hahaha, joo....
    Tänk att något så hemskt kan bli så roligt! ;) Vi får hoppas att hon inte dör i första taget, min älskade mor!

    RSS 2.0