LCHF in my heart liksom. Mums!

53d98d19a97d679a9a632fb45dec2905.png

Kolla varifrån!

LCHF in my heart liksom. Mums!


Kommentarer
Postat av: Tessilione

Vad är det? hihihih

2010-04-06 @ 14:48:14
URL: http://tessilione.blogg.se/
Postat av: Daniel

Dte blir du snäll i magen av!!

2010-04-06 @ 15:21:09
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: anja

du bor inte alls i hollywood

2010-04-06 @ 15:25:17
URL: http://lyxigastune.blogg.se/
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

=)

2010-04-06 @ 15:53:14
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; erkänn ;D.

2010-04-06 @ 16:18:20
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Em

Äter du efter LCHF till 100% numera? Eller är det lite både och? Jag har hållit till 100% i snart två veckor och märker att jag mår SÅ bra. Innan har jag fuskat enskilda dagar, men då får jag inte samma effekt.

2010-04-06 @ 16:48:25
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Jag tror att du kommer att ha sockersug till och från hela tiden om du från början kör en dag i veckan med "fritt". Jag inbillar mig att man måste ha en 3-veckors avvänjning från socker innan man kan äta det ibland. Men du har kanske inte så mycket sockersug ändå och då spelar det ju ingen roll.

2010-04-06 @ 17:12:56
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Om det är enbart pasta du äter en gång i veckan, så borde det inte vara all världen. Dr Dahlqvist skriver däremot att man inte kan räkna med viktnedgång de veckorna man gör så.. Jag vet inte, jag tror inte det kan vara SÅ farligt en gång i veckan, men kroppen ställer ju om sig då och måste sen ha tid att ställa tillbaks. Har med blodsocker, insulin etc att göra.

2010-04-06 @ 17:23:35
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Jag tror också det. Men för egen del har jag inte så mycket jag vill bli av med och det går fortare om jag är strikt. Men når jag "min vikt", så kommer jag att införliva lite mer i kosten. Till ex majs. :)

2010-04-06 @ 17:37:30
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0